De dansschool voor dansplezier en kwaliteit!
     

Show Modern

Wekelijks wordt er hard gewerkt aan de techniek en verschillende choreografieën. Is dansen je passie en ben je een gemotiveerde danser en wil je een stap meer dan in een gewone clubles? Dan is dit echt iets voor jou!

In deze les wordt voornamelijk Modern gedanst, daarnaast worden er in de shownummers invloeden vanuit andere dansstijlen gebruikt. Bij de moderne dans is het "natuurlijk bewegen" een uitgangspunt. Er wordt veel gebruik gemaakt van alledaagse bewegingen als lopen, springen, rennen, vallen, en rollen. Iedere beweging wordt op een natuurlijke manier uitgevoerd, waarbij de spieren op een efficiënte manier worden gebruikt.

In deze dansstijl worden vloeiende en zachte bewegingen afgewisseld met snelle krachtige bewegingen, kortom dit is zeer dynamisch bewegen! Naast technische aspecten wordt er ook gewerkt aan de inleving tijdens een choreografie. De les bestaat uit een opwarming, technische oefeningen met als ingrediënten krachtopbouw, draaien, springen, verplaatsen, swingen en daarna volgt een danscombinatie. Er wordt afgesloten met cooling down. 

LESROOSTER "SHOW MODERN" 

Woensdag:
20.00 uur tot 21.00
uur

Na deze cursus heb je de mogelijkheid om de cursus Dance Fit te volgen, voor een aantrekkelijke combinatiekorting van 25% korting.

LESROOSTER "DANCE FIT" 

Woensdag:
21.00 uur tot 22.00 uurShow Modern, showteam Heart 2 Dance