De dansschool voor dansplezier en kwaliteit!
     

Nieuws

Op deze pagina kun je altijd het laatste nieuws vinden:

19 november 2017 "Algemene Voorwaarden"

Wij stellen het op erg op prijs, dat u zich als leerling bij Dansschool Dance & Move in heeft geschreven of interesse heeft in onze dansschool.   

Om alles goed en prettig te laten verlopen en onze regels omtrent uw inschrijving zo helder mogelijk voor u te maken, hebben wij nieuwe algemene voorwaarden opgesteld.   

De algemene voorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met uw inschrijving bij Dansschool Dance & Move. Het is dus uitermate belangrijk, dat u deze voorwaarden goed doorleest en u bewust bent van de inhoud en consequenties. Bij inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de huisregels zonder enig voorbehoud.   

Als u na het lezen van de algemene voorwaarden vragen heeft, beantwoorden wij deze natuurlijk graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per e-mail: info@danceandmove.com of telefonisch op ons gratis telefoonnummer 0800 – 532 39 00.   

De algemene voorwaarden kun je nalezen op de pagina "Inschrijven" onder het kopje Algemene Voorwaarden".

12 november 2017 "Sinterklaasfeest op de dansschool"

Yeahhh het is weer bijna zover! Sinterklaas is in aantocht en ook dit jaar gaan we het Sinterklaasfeest weer vieren op de dansschool.

Op maandag 4 december aanstaande zijn alle kinderen, broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes weer welkom op de dansschool!

Om 18.15 uur worden alle kinderen op de dansschool verwacht. Het Sinterklaasfeest zal van start gaan om 18.30 uur. 

Laat weten of uw kind kan komen en anders verwachten wij dat u uw kind netjes afmeld inverband met aanschaf van spullen.

Iedereen mag zijn of haar broertje meenemen. Daarnaast twee vriendjes of vriendinnetjes. U dient dit vooraf kenbaar te maken. Ook kinderen en of kleinkinderen van onze volwassen dansers zijn uiteraard welkom!

Wij gaan er weer een leuk feest van maken!

De danslessen na All Styles Kids op deze avond hebben een éénmalige leswijziging:

17.30 uur tot 18.30 uur: Breakdance
18.30 uur tot 20.00 uur: Sinterklaasfeest (Kinderen aanwezig om 18.15 uur)
20.00 uur tot 21.00 uur: All Styles Adults
21.00 uur tot 22.00 uur: Show Jazz

29 oktober 2017 "Nieuwe cursussen van start!"

Dit nieuwe dansseizoen kun je weer helemaal los gaan in ook nieuwe dansstijlen bij Dance & Move. Zo introduceren wij exclusief bij Dance & Move Dance Fusion

Een nieuwe danscursus met de allernieuwste hedendaagse danstrends. Een combinatie van diverse dansstijlen maken deze danscursus compleet, zoals Show, Modern, Jazz met vloeiende en abstracte bewegingen. Elke week nieuwe uitdagingen op je eigen niveau maken deze cursus een dansles met veel dansplezier. 

Op de shownummers worden er invloeden vanuit andere dansstijlen gebruikt. Bij de moderne dans is het "natuurlijk bewegen" een uitgangspunt. En Jazz is zeerdynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geïsoleerde bewegingen. Daarnaast draait het tijdens de les vooral om coördinatie, presentatie en dansextase.

Oók Dance Hall gaat van start binnenkort op de dansschool. Wie heeft er géén zin in Jamaicaanse ritmische bewegingen?

Eind jaren ’70 is Dance Hall ontstaan als een aparte genre in de populaire Jamaicaanse muziek. In de jaren ’80 werd dancehall overheersender door de digitale ‘ragga’ Dance Hall. Door de snellere ritmes veranderde ook de dans. Op reggae, reggaeton en andere populaire dancehall muziek worden snelle energieke dansbewegingen met invloeden uit zowel Jamaica als Afrika uitgevoerd.

Daarnaast komt er een nieuwe dansles Spitzen.

In de speciale spitzen lessen van Dance & Move wordt het staan op de punten van je tenen heel langzaam opgebouwd. De oefeningen aan de barre om enkels en voeten te versterken, om de juiste basishouding te verkrijgen, en de balans op de pointes te vinden, zijn een onderdeel van de spitzen lessen.

Kortom maak gebruik van de 5 gratis proeflessen die wij iedereen bieden om deze lessen zelf te ervaren.

11 september 2017 "Onderhoudswerkzaamheden Dansschool"

Onderhoudswerkzaamheden vinden wij als dansschool erg belangrijk. Veelal worden de meeste werkzaamheden in de reguliere vakanties gedaan. Maar helaas kan niet alles tegelijk...

Vernieuwde keuken
In de zomervakantie is de keuken vernieuwd, welke veelal gebruikt wordt voor Feesten en Partijen. Daarnaast hebben we de keuken iets verkleind voor een leuke lounge voor het personeel.

Vernieuwing voorgevel
Vanaf komende week gaan we van start met het vernieuwen van de voorgevel. Naast het schilderwerk, behoren hier ook sloopwerkzaamheden bij. De dansschool wordt voorzien van een nieuwe gevelplaat met daarbij een nieuwe uitstraling.

Zoals je begrijpt komt hier grof afval vanaf. We proberen dit zo goed als mogelijk schoon te houden, maar toch jullie verzoek om extra goed jullie voeten te vegen om de dansvloer zo schoon mogelijk te houden!

11 september 2017 "De nieuwe sportieve work out les"

Dance Fit is een sportieve work out les! In no time werk je jezelf kei hard in het zweet. Tijdens deze energieke Dance Fit les, kunnen de spieren natuurlijk niet overgeslagen worden. De benen, buik, billen en armen zullen allemaal de revue passeren.

Tijdens een eenvoudige maar opzwepende choreografie kun je helemaal los gaan op de beste hits en je hebt geen danspartner of danservaring nodig om mee te doen. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dansmoves te perfectioneren, maar je bent ook echt bezig met een geweldige work out. Iedereen kan de les meedoen op eigen niveau. Deze les is door de combinatie van conditie, kracht, flexibiliteit en techniek erg gevarieerd en daardoor erg leuk om te doen. Daarnaast is deze work out ook nog eens goed als basis voor de andere danslessen. Voor je het weet, is het alweer tijd voor de cooling down. Tijd om je hartslag omlaag te brengen en de spieren uit te rekken.

De les is op woensdag van 21.00 uur tot 22.00 uur

3 september 2017 "De instapinschrijfweken!"

De instap inschrijfweken tot 30 september 2017! Kies je danslespakket uit en krijg 50% korting.

Zie de voorwaarden van de actie op onze Website.